Onze merken

Garage Dhont: 70 jaar innovatie en groei

Wat begon als een kleine garage in 1954, is uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf met vier vestigingen en een team van 40 gepassioneerde autoliefhebbers. Onze reis is er één van voortdurende groei, innovatie en het leveren van de best mogelijke service aan onze klanten. Vandaag blikken we terug op onze geschiedenis en kondigen we vol trots onze nieuwste toevoeging aan: Leapmotor.

Hoe het begon

Het verhaal van Garage Dhont begon in 1954, toen grootvader Ghislain de deuren opende als Opel garage. Met één garage en een klein team waren we vastbesloten om een verschil te maken. We bouwden onze reputatie op door hard te werken en altijd transparant en persoonlijk met onze klanten om te gaan. De focus lag op kwaliteit en service, en dat zijn ook vandaag de dag nog steeds onze kernwaarden.

Uitbreiding met Isuzu en DEX

In de loop der jaren groeide niet alleen ons klantenbestand, maar ook onze ambities. Met de vraag naar veelzijdige en krachtige voertuigen, breidden we ons aanbod uit met Isuzu. Dit merk, bekend om zijn betrouwbare en krachtige pick-ups, past perfect bij de wensen van onze klanten die op zoek zijn naar robuustheid. Isuzu voegde een nieuwe dimensie toe aan onze dienstverlening, en met deze uitbreiding kunnen we een breder publiek bedienen.

Daarnaast introduceerden we DEX, wat ons de mogelijkheid bood om een breed scala aan nieuwe- en tweedehandswagens aan te bieden, met meer dan 30 verschillende merken die direct beschikbaar zijn. Met deze toevoeging hebben we ons aanbod sterk uitgebreid, zodat we nog beter kunnen inspelen op de uiteenlopende wensen en behoeften van onze klanten.

De volgende stap: Leapmotor

Nu, na zeven decennia van groei en innovatie, zijn we klaar voor een nieuwe stap: Leapmotor. Dit jonge, ambitieuze merk uit China brengt de toekomst van elektrisch rijden naar onze showrooms. 

Leapmotor staat bekend om zijn grensverleggende technologie, stijlvolle designs en betaalbare prijzen, en wij zijn verheugd om deze voertuigen vanaf nu te kunnen aanbieden.

Leapmotor sluit perfect aan bij onze visie voor de toekomst. Elektrische voertuigen zijn niet langer alleen voor de pioniers; ze zijn de nieuwe standaard voor duurzaam en modern autorijden. Met Leapmotor breiden we onze expertise in elektrische mobiliteit verder uit, en bieden we onze klanten de mogelijkheid om de voordelen van deze vooruitstrevende technologie te ervaren.

Wat betekent dit voor jou?

Bij Garage Dhont geloven we in transparantie en kwaliteit. Onze uitbreiding met Leapmotor betekent dat we onze klanten nog meer keuzemogelijkheden bieden. Ben je op zoek naar een betrouwbare nieuwe- of tweedehandswagen, ons team van 40 toegewijde autoliefhebbers staat klaar om jou te helpen bij het vinden van de auto die perfect bij jouw behoeften past.

We nodigen je van harte uit om langs te komen in een van onze vier vestigingen en de nieuwste modellen van Leapmotor te ontdekken. Of je nu een trouwe klant bent of voor het eerst bij ons binnenstapt, je kan rekenen op de persoonlijke, kwaliteitsvolle service die al drie generaties lang onze kern vormt.

Garage Dhont – Al 70 jaar is uw mobiliteit onze prioriteit.